SCHUTTERIJ ST. JOSEPH WAUBACH 1888

JARIGEN DEZE MAAND

QUOTE VAN DE DAG

SPONSOREN

TWITTER

VOOR RECENTE ACTIVITEITEN, VERSLAGEN, FOTO'S, ETC. BEZOEK ONS OP FACEBOOK:

https://www.facebook.com/Schutterijwaubach/

St. Joep 2014

23 MRT2014

Ook in 2014 werd het seizoen traditiegetrouw geopend met het patroonsfeest. Verzameld werd zoals gebruikelijk bij verenigingslokaal 't Stroatje. Van daaruit werd naar de St. Joseph kerk gemarcheerd om de Heilige mis aldaar bij te wonen.

 

Dit jaar hadden we geen nieuwe leden die de gelofte van trouw aflegden. Wel herdachten we, zoals gebruikelijk, op het kerkhof onze voorgangers die ons jammer genoeg ontvallen zijn. Na deze herdenking trokken we door de Waubahse straten richting Cafe Steenen Kruis. Met de soep van Petra, de broodjes van Robbie en de eieren van Hans, vulden we hier onze magen.

 

Vanuit 't Steenen Kruis vertrokken we naar het tweede cafe van de dag. Dit was Cafe D'r Gemutliche Eck. Met zijn allen lekker knus bijelkaar vertoefden we hier een uurtje om vervolgens door de regen naar Cafe de Pint te trekken. Ook hier amuseerden we ons prima, om vervolgens rond 18:45 uur naar ons eigen Sjutteheem te marcheren.

 

Hier stond het avondeten (voor ieder wat wils) op de agenda en als afsluitende activiteit dit maal geen artiest, maar een ouderwetse kienavond. Fantastische prijzen werden gewonnen en alsof dit alles nog niet genoeg was, werden ook nog een aantal leden in het zonnetje gezet. Niet alleen de geslaagden voor de commandantencursus, maar ook Vaandrig Ludo Lebon, die met zijn kwast en roller het Sjutteheem van een likje verf had voorzien.

 

Dank gaat uit naar het organiserend comite, dat deze keer bestond uit Anita Lentz, Anita Evertz, Petra Evertz en Hans en Rhea Schiprowski.

 

 

Foto's

Copyright © All Rights Reserved