SCHUTTERIJ ST. JOSEPH WAUBACH 1888

JARIGEN DEZE MAAND

QUOTE VAN DE DAG

SPONSOREN

TWITTER

VOOR RECENTE ACTIVITEITEN, VERSLAGEN, FOTO'S, ETC. BEZOEK ONS OP FACEBOOK:

https://www.facebook.com/Schutterijwaubach/

BONDSCHIETEN URMOND

21 JUN2014

Zaterdag 21 juni, de dag dat Duitsland genoegen moest nemen met een gelijkspel tegen Ghana, stond voor Schutterij St. Joseph Waubach in het teken van het bondsschieten in Urmond. Deze wedstrijd was het tweede deel in het drieluik in de strijd om de bondsbeker voor 2014.

 

Voor aanvang was de situatie dat de zestallen van Noorbeek en Waubach aan kop gingen met beide 35 punten, gevolgd door St. Martens-Voeren, Gulpen en Spekholzerheide met allen 34 punten.

 

Waubach nam deze dag deel met twee zestallen en in de eerste dubbele ronde miste geen enkele schutter. In de 3e ronde werd het wat moeilijker doordat de zon recht achter de kogelvanger kwam te staan. Maar de A schoot alle punten feilloos af, het B-zestal liet helaas 1 puntje staan.

 

In ronde 4 werd de spanning voor onze schutter van het A-zestal Jos Romkens even wat te veel, waardoor hij zijn 1e punt miste. Na even diep adem halen herpakte hij zich echter grandioos en schoot de volgende 2 punten af. De B had deze ronde twee missers. In de vijfde ronde had het A-zestal wederom geen enkele misser (B twee missers).

 

Resultaat van dit alles was dat Waubach A samen met Urmond B, de meeste boelen had afgeschoten (89), waardoor gekaveld moest worden. Urmond liet hierbij een boel staan, terwijl Waubach alles afschoot. De overwinning was dus voor Waubach A (Natasja, Roel, Frank, Danny, Roy en Jos R.).

 

Voor de strijd om de bondsbeker is het nu even de vraag hoe de punten worden geteld. Mochten alle ronde mee tellen, dan staat Waubach drie punten voor op Noorbeek. Tellen echter enkel de eerste twee ronden (zoals normaliter bij schuttersfeesten), dan staan Waubach en Noorbeek gelijk.

 

Proficiat aan de beide zestallen, waarvan de volgende schutters nu al geplaatst zijn voor het Erekruis 2014 (Jos R., Remy P., Rienus G., Jos L., Danny Z., Roel P., Ceriel P., Natasja P., Roy B., Frank P. en Drees B.).

 

Uitslag wedstrijd

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Stand Bondsbeker

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Foto's

Copyright © All Rights Reserved