Eén van de eerste schiettoernooien in het schuttersseizoen is dat van Waubach en dus een mooie manier om te zien hoe de schutters uit de winterstop zijn gekomen. Afgelopen zondag voor de vijfde keer en ook dit jaar weer met het maximum aantal zestallen: Merkelbeek, Spekholzerheide, Voerendaal en Waubach stuurden elk een A- en een B-team.

 

De oostenwind was een beetje fris, maar in het voorjaarszonnetje was het goed toeven. Ook de niet-schietenden amuseerden zich prima naast 't Sjutteheem. En met de jarige pa Pinckaerts achter de toog en enkele marketensters achter de eetkraam werden onze gasten en wijzelf weer goed verzorgd.

 

Datzelfde lekkere zonnetje zorgde in de loop van de middag voor steeds verradelijkere schaduwen rond de boelen en dus voor een steeds moeilijkere wedstrijd. Na 4 rondes van 36 schoten bleek Spekholzerheide A echter het meest trefzeker en mochten zij de eer en het prijzengeld claimen.

 

Alle helpende handjes en gasten weer hartelijk bedankt voor het mogelijk maken van deze eerste lustrum-editie van ons Voorjaarsschiettoernooi!

 

SCHUTTERIJ ST. JOSEPH WAUBACH 1888

JARIGEN DEZE MAAND

QUOTE VAN DE DAG

SPONSOREN

TWITTER

19-04-2015: VIJFDE VOORJAARSSCHIETTOERNOOI WAUBACH

VOOR RECENTE ACTIVITEITEN, VERSLAGEN, FOTO'S, ETC. BEZOEK ONS OP FACEBOOK:

https://www.facebook.com/Schutterijwaubach/

Copyright © All Rights Reserved