Van onze reporter ter plekke Anita Lentz mochten wij onderstaand verslag ontvangen:

 

De dag begon regenachtig, maar dit weerhield ons niet om te gaan. Dit jaar had schutterij St. Sebastinus Schinnen het Marketentstertreffen georganiseerd. Men verwachtte ons om 9.00 uur, de locatie was Gasterie Noeber Beemden. Bij aankomst werden we hartelijk ontvangen door de ontvangstcommissie. De marketentsters van schutterij St. Joseph Waubach meldden zich present, we kregen onze envelop en konden de zaal in. Het was al behoorlijk druk, we moesten even zoeken naar plaats en dan ontbijten.

 

Na het ontbijt opstellen en met z’n allen richting kerk. Mooi om te zien; wat een plaatje. In razendsnel tempo naar de kerk. Dit was voor een enkeling toch iets te snel. Dat moest op de terugweg toch iets beter en minder snel gaan. Na de mis regende het nog steeds. Het tempo was wel aangepast, echter de rondgang door het dorp verviel. De lunch werd iets vervroegd. De tijd moest worden overbrugd en men besloot om al lootjes te verkopen voor de Tombola.

 

Het feestprogramma begon om 14.00 uur. De eerste artiesten kwamen binnen en het werd een hilarische boel. De toon was gezet en de beentjes gingen van de vloer. Ook met polonaise deed weer iedereen mee. Het was weer gezellig en een leuke stemming. Aan het einde van de middag werden de lootjes tevoorschijn gehaald; helaas vielen wij niet in de prijzen. We kregen echter nog een smakelijk presentje: een doos stroop en een receptenboekje van Canisius Schinnen. Het was tijd om te gaan en nu pas regende het niet meer. Het was een leuk feestje.

 

Namens de 4 marketentsters Hoepy, Rhea, Jolande en Anita.

SCHUTTERIJ ST. JOSEPH WAUBACH 1888

JARIGEN DEZE MAAND

QUOTE VAN DE DAG

SPONSOREN

TWITTER

16-11-2014: MARKETENTSTERTREFFEN SCHINNEN

VOOR RECENTE ACTIVITEITEN, VERSLAGEN, FOTO'S, ETC. BEZOEK ONS OP FACEBOOK:

https://www.facebook.com/Schutterijwaubach/

Copyright © All Rights Reserved