SCHUTTERIJ ST. JOSEPH WAUBACH 1888

JARIGEN DEZE MAAND

QUOTE VAN DE DAG

SPONSOREN

TWITTER

VOOR RECENTE ACTIVITEITEN, VERSLAGEN, FOTO'S, ETC. BEZOEK ONS OP FACEBOOK:

https://www.facebook.com/Schutterijwaubach/

CLUBKAMPIOENSCHAPPEN 2014

15 JUN2014

De organisatie van de clubkampioenschappen en gastenschieten 2014 was in handen van het duo Danny Zwolen en Drees Brassee. Moedertje natuur was de schutters deze dag goed gezind en behalve een goede ‘sjtimmung’ en 900 kogels werden er ook vele medailles uitgereikt.

 

In de A-categorie was Boy de grote winnaar. Net als in 2012 bleek dat hij het vizier het scherpst had staan. De verdere podiumplaatsen werden opgeëist door vader en zoon Pelzer. Roel 2de en Wim 3de.

 

In de B-categorie was het Hans Schiprowski die (dankzij een strategische misser in de eerste ronde) met de eer ging strijken. Ook Remy Pinckaerts en Pie Brassee hebben weer een extra medaille verdiend. Remy werd 2de en tambour Pie werd derde.

 

De jeugdclubkampioenschappen werden deze dag nog niet geschoten. Wel was er nog het gastenschieten. Maar liefst acht gast drietallen gingen de sportieve strijd met elkaar aan. Team Donners werd uiteindelijk de winnaar. Gevolgd door team Berry Berns en team Harrie Goossens.

 

Felicitaties aan alle winnaars en een woord van dank aan de organisatie en iedereen die deze dag zijn handjes uit de mouwen heeft gestoken.

 

 

Foto's

Copyright © All Rights Reserved