SCHUTTERIJ ST. JOSEPH WAUBACH 1888

JARIGEN DEZE MAAND

QUOTE VAN DE DAG

SPONSOREN

TWITTER

VOOR RECENTE ACTIVITEITEN, VERSLAGEN, FOTO'S, ETC. BEZOEK ONS OP FACEBOOK:

https://www.facebook.com/Schutterijwaubach/

RENE EN JOLANDE WINNAARS 5DE KWAJONGTOERNOOI!

24 JAN 2014

Na een strijd spannend tot de laatste minuut, is het Rene en Jolande Klooster gelukt om op vrijdag 24 januari jl. de 5de editie van het schutterskwajong toernooi op hun naam te zetten. Hiermee treden zij in de voetsporen van illustere voorgangers en zijn zij de beste van de 17 aanwezige koppels.

 

Vanaf 19:00 uur stroomden de zichtbaar zenuwachtige koppels 't sjutteheem binnen en halverwege het kaartfestijn, bleek dat de strijd wel eens kon gaan tussen de koppels Rene en Jolande enerzijds en Pie en Danny anderzijds. Rene en Jolande kregen de eerste tegenvaller tijdens het potje tegen kolonel Nievelstein en korporaal Thomas. Met een aantal strategisch geplaatste troeven, wisten zij Rene en Jolande op een gelijke stand te houden. Niet snel er na kwamen Pie en Danny ook niet tot winst, waardoor het allerlaatste potje doorslaggevend werd, met als uiteindelijke winnaar dus Rene en Jolande. Een verdienstelijke derde plek was er voor Thei en Nico.

 

Wat volgde was nog een gezellig samenzijn! Wij danken eenieder voor zijn deelname/aanwezigheid en een speciaal woord van dank aan Hub, Pie, Drees, Danny, Feikje en Roy!

 

2010: Thies Litjens en Wiel van Sinkel

2011: Wim Vaessen en Joep Brassee

2012: Charles Brassee en Frans Nievelstein

2013: Bert Loo en Pascal Franken

2014: Rene en Jolande Klooster

 

Foto's

Copyright © All Rights Reserved