SCHUTTERIJ ST. JOSEPH WAUBACH 1888

JARIGEN DEZE MAAND

QUOTE VAN DE DAG

SPONSOREN

TWITTER

VOOR RECENTE ACTIVITEITEN, VERSLAGEN, FOTO'S, ETC. BEZOEK ONS OP FACEBOOK:

https://www.facebook.com/Schutterijwaubach/

10-05-2016 OVERLIJDEN JO GUBBELS

 

Het spijt ons jullie te moeten mededelen dat gisterochtend 10 mei 2016 onze ex-voorzitter en huidig comitélid van het Dreiländereck Schutterstreffen Jo Gubbels in de leeftijd van 73 jaar is overleden. Twee weken geleden werd Jo in het ziekenhuis opgenomen, vandaag is hij niet meer onder ons...

 

We verliezen hiermee een man en vriend die veel voor de schutterij heeft betekend. De op 16 oktober 1942 geboren Joseph Gerardus Gertrudes Gubbels werd in 1994 lid van onze vereniging, waarna hij al snel de rol van voorzitter op zich nam. Meer dan 10 jaar lang hanteerde hij vervolgens kordaat de voorzittershamer. Met zijn vele contacten heeft hij vele goede zaken voor de vereniging kunnen doen. Schouder aan schouder met kompanen zette hij zich in voor het Waubachs schutterswezen. Ook nadat Jo eind 2009 de vereniging verliet, bleef hij zich belangeloos voor de vereniging inzetten. Tot vandaag dan...

 

De schutterij kon altijd een beroep op hem doen. Donateurskaarten, een toespraak, de organisatie van een schuttersfeest of wat dan ook; Jo stond altijd klaar voor ons. Of hij nou lid was of niet. Ook voor het Dreiländereck dat wij in september gaan organiseren was Jo één van de drijvende krachten.

 

Nog géén twee maanden geleden heeft het kennismakingsgesprek met Jo plaatsgevonden. Hij zou weer terugkeren bij onze vereniging. Het heeft echter niet zo mogen zijn.

 

Rest ons helaas niks anders dan Jo te danken voor alles wat hij voor ons heeft gedaan; we zullen hem missen! Wij wensen Helma en de familie heel veel sterkte toe.

 

De uitvaartdienst van Jo zal worden gehouden op zaterdag 14 mei om 12:00 uur in de parochiekerk H. Pancratius gelegen aan het Pancratiusplein te Heerlen. Aansluitend zal de begrafenis plaatsvinden op de begraafplaats bij de Haanweg te Nieuwenhagen-Landgraaf.

 

 

 

Copyright © All Rights Reserved