SCHUTTERIJ ST. JOSEPH WAUBACH 1888

JARIGEN DEZE MAAND

QUOTE VAN DE DAG

SPONSOREN

TWITTER

VOOR RECENTE ACTIVITEITEN, VERSLAGEN, FOTO'S, ETC. BEZOEK ONS OP FACEBOOK:

https://www.facebook.com/Schutterijwaubach/

10-02-2016 OVERLIJDEN THEI RINKENS

Het spijt ons jullie te moeten mededelen dat afgelopen woensdag 10 februari onze officier buiten dienst Theo Rinkens op 85-jarige leeftijd is overleden. Waubach en de schutterij hebben een zeer bijzonder mens verloren. Een mens dat met zijn humor en relativeringsvermogen een waar genot voor onze vereniging was.

 

Theodoor Rinkens werd in Waubach geboren op 4 maart 1930. In 1982 werd hij lid van de Waubachse Schutterij. Achttien jaar lang ging hij vervolgens de schutterij als trotse bieleman vooruit. Borst vooruit, bijl op de schouder en geen optocht was hem ooit te lang. In 1987 trad zijn vrouw Hoepy als marketenster toe en vanaf 1996 liep Theo's zoon Lambert fier aan zijn zij aan het hoofd van de vereniging. Een familie met schuttersbloed aldus.

 

Op basis van zijn staat van dienst trad hij in 2000 toe tot het officierenkorps in de rang van 2de Luitenant, waarna in 2003 zijn hoogtepunt binnen de vereniging volgde. In dat jaar was hij samen met Hoepy namelijk het trotse koningspaar. In 2011 werd Theo lid buiten dienst. Wederom samen met zijn vrouw Hoepy. Een onafscheidelijk en liefdevol duo.

 

We wensen Hoepy en familie alle sterkte toe in deze moeilijke periode.

 

 

 

Copyright © All Rights Reserved