SCHUTTERIJ ST. JOSEPH WAUBACH 1888

JARIGEN DEZE MAAND

QUOTE VAN DE DAG

SPONSOREN

TWITTER

VOOR RECENTE ACTIVITEITEN, VERSLAGEN, FOTO'S, ETC. BEZOEK ONS OP FACEBOOK:

https://www.facebook.com/Schutterijwaubach/

05-05-2016 KONING HUB BRASSEE

Met dank aan het weer, de schietmeesters van Schinnen en natuurlijk al onze sympathisanten uit Ubach over Worms en omgeving hebben we een prachtig Koningsvogelschieten 2016 kunnen beleven.

 

Zo zagen wij een optreden van Harrie "D'r Schnauts" van Os, gevolgd door twee dames die de strijd om de Vrije Vogel wel erg spannend maakten. Ons lid buiten dienst Hoeppi Rinkens bracht hem knap aan het wankelen, maar Anita Oosting wist nog te schieten voordat de plots losgewaaide plaat de grond raakte.

 

Daarna bleef nog menigeen gezellig meekijken naar de finale van de Koningsvogelstrijd. Er waren zes kandidaten, maar Hub Brassée loste het beslissende schot. De ontlading was bijna tastbaar; de nieuwe koning werd bedolven onder felicitaties en knuffels. Ruim 30 jaar tamboer en in zijn derde termijn als bestuurslid; over "gun"-factor gesproken...

 

Samen met echtgenote Loes kunnen zij als koningspaar een mooi schuttersseizoen tegemoet zien, met o.a. het Dreiländereck Schutterstreffen dat dit jaar in ons eigen Waubach wordt gehouden.

 

 

 

 

Copyright © All Rights Reserved